Öncelikle kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’nin tüm kademelerinde bu davaya gönül vermiş, hizmet etmiş, katkı sağlamış, görev almış, partimize oy vermiş tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum” dedi.

Başkan Özer açıklamasında “Kuruluş öncesinden bugüne dek her zaman milletin sesine kulak veren ve milleti ile bütünleşmeyi başaran AK Parti milletle kurduğu bağın yanı sıra her teşkilat mensubunun da AK Parti çatısı, bir yuva ve aile olarak gördüğü bir parti olmuştur. Ak Parti, gücünü ve zorlukların karşısında sağlam bir şekilde durabilmesini, lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, her kademesiyle birlik ve beraberlik içerisinde olmasından almaktadır. Yapılan iyi işlerde milletin hizmetine sunulan başarılı projelerde, gıpta ile bakılan icraatlarında hep bir olmanın, istişare kültürünün ve ortak aklın imzası bulunmaktadır.

AK Parti kuruluşundan bu güne ülkemizin çözülmeyen sorunlarını bir bir çözmüş bunları yaparken bir taraftan da savunma sanayi, sağlık ve ulaşım gibi bir çok alanda dünya ölçeğinde hizmet ve eserler üreterek milletimizin hizmetine sunmuştur. Milletimizin kesintisiz iradesinden aldığı güçle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’yi her alanda muasır medeniyetler seviyesine taşıyan AK Parti, ülkemizi bölgemizde ve dünyada barışın, istikrar ve çözümün merkezi haline getiren bir irade ortaya koymuştur.

 Geçtiğimiz 21 yıldaki iktidarımızın döneminde ülkemizi nasıl her alanda büyümüş  ve güçlendirmişsek, inşallah 2053’e, 2071’e giden süreçte de aynı iradeyi ortaya koyacağız. Demokrasiyi ileriye taşıma, ekonomiyi güçlendirme, güvenliğimizi tahkim etme başta olmak üzere Türkiye’nin aydınlık geleceğini üzerinde bina edeceğimiz tüm hususlarda AK Parti olarak ülkemizin önünü açmayı sürdüreceğiz. Bunun için her bir kardeşimizin katkısına, çabasına, desteğine ihtiyacımız var. Ak Parti’nin başarılarının gerisinde geçmişteki pek çok partinin aksine yıllar geçtikçe küçülen değil büyüyen, yıllar geçtikçe köhneyen değil her daim yenilenen, yıllar geçtikçe hizipleşen değil hep kucaklaşan bir parti olması yatmaktadır. Bu vasfımıza sahip çıktıkça büyümeye ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bundan sonraki dönemde bu kutlu davayı daha yükseğe taşımak için çok daha fazla çalışacağımız bir dönem olacaktır. AK Parti olarak kendimizi kadrolarımızdan politikalarımız  kadar bu yeni dönem de uygun şekilde geliştirerek ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam etmekte kararlıyız. Bizim en büyük gücümüz davamıza olan inancımız ve insan varlığımızdır. Partimize gönül vermiş herhangi bir kademe de görev almış olanlardan başlayarak siyasete ve hizmete talip herkese bizim kapılarımız sonuna kadar açıktır, açık kalacaktır.

AK Parti İl Başkanı Özer: Masumlar Ölmesin, Daha Fazla Kan Akmasın AK Parti İl Başkanı Özer: Masumlar Ölmesin, Daha Fazla Kan Akmasın

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar bu kutlu davaya emeği geçen birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm teşkilat mensuplarımıza, önceki dönem il yönetim kurulu arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.

Rabbimden bizleri daha nice kuruluş yıl dönümlerinde bu dava yolunda aynı aşk ve heyecanla bir araya getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.