Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (29.04.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (29.04.2024) Nöbetçi Eczaneler

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü faaliyet bölgesi olan Amasya Samsun Çorum ve Tokat bölgelerinde kurulu  15 orman işletme Müdürlüğü emrinde  Orman yangınlarıyla mücadelede görevli Alev Avcıları stratejik bölgelerde konuşlanarak 7/24   teyakkuzda bekliyorlar.

Sıcaklıklar Yükseliyor, Yangın Riski Artıyor

Orman Yangın İhbar Hattı ALO 112

Amasya Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı birimler, orman yangınlarını önlemeye yönelik Vatandaşları, çiftçileri çobanları ve piknikçileri bilgilendirmeye, devriye nöbetlerine devam ediyor.

Meteoroloji kaynaklarından yapılan yüksek sıcaklık uyarıları, Hafta sonu olması ve insanların piknik alanlarına akın etmesinden dolayı oluşan olası orman yangın risklerine karşı Yangın ilk Müdahale ekiplerimizin hazırlıkları denetlendi.

Bölge Müdür Yardımcımız Mehmet Kurumeşe tarafından Taşova, Erbaa, ve Niksar bölgelerinde konuşlanan Orman Yangını İlk Müdahale Ekip Merkezlerine gerçekleştirilen denetimlerde hazırlıkları tam ve nöbet yerlerinde teyakkuzda bekleyen Alev Avcıları ile risk ve durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra talimatlarını aktararak ziyaretini tamamladı.