Kaza, D-400 kara yolu tünelin çıkışında meydana geldi. Alanya'dan Antalya güzerhagına giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen safari cipi, kontrolünden çıkarak, ters döndü. Kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. İlk belirlemelere göre; safari cipindeki 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada  çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Alanya'da  geçen hafta 3 Ağustos'ta safari cipi ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 4'ü Türk, 17 kişi yaralanmıştı

Merkür Jet Erbaaspor İlk Randevusuna 15 Mayıs’ta Çıkıyor Merkür Jet Erbaaspor İlk Randevusuna 15 Mayıs’ta Çıkıyor

ÖLEN POLONYALI TURİST

Alanya’da  safari cipinin karıştığı  kazanın zincirleme sonucu meydana geldiği bildirildi. Alanya'dan Antalya istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilmeyen 06 CME 531 plakalı beton mikserinin 07 NYF 35 plakalı kamyonete, onun da önündeki 07 HHD 79 plakalı safari cipine çarptığı belirlendi. Devrilen safari cipinde hayatını kaybedenin Polonya uyruklu turist olduğu öğrenildi . Kazada yaralanan cip sürücüsü ile 1'i çocuk 9 turistin hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Beton mikseri sürücüsü ise gözaltına alındı.

Editör: HABER MERKEZİ