Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi Çankırı'da coşkuyla kutlandı. Belediye Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlara seslenen AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "14 Mayıs'ta hep beraber sandıklara gittik. Çankırı'da Cumhur İttifakı'nın 2-0'lık neticesiyle ve Türkiye 5'inciliğiyle bu seçimleri tamamladık. Cumhur İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün seçimi kazanmıştır. Hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

'DAHA AYDINLIK YARINLARA ULAŞACAĞIZ'

RTÜK Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar Resmi Gazete'de RTÜK Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 düvele rağmen resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandığını belirten Akbaşoğlu, "Bu zafer milletimizin zaferidir, bu zafer sağduyunun zaferidir. Bu zafer, hepimizin ortak zaferidir. 7 düvele karşı, emperyalist ve siyonistlere karşı da aziz ve asil milletimizin en büyük cevabıdır. Yeniden büyük ve güçlü Türkiye'nin öncülüğünde adil ve merhametli yeni bir dünya taleplerimizden ve hedeflerimizden de bu milleti, bu devleti kimse alıkoyamayacak, engelleyemeyecektir.

Hepimiz 81 vilayetiyle, 85 milyon insanımızla hangi partiye, hangi adaya oy atmış olursak olalım, hep beraber milli birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz ve hep beraber daha aydınlık yarınlara hep beraber ulaşacağız" diye konuştu.