Ak Parti Tokat İl Teşkilatlarının yoğun katılımının olduğu  meclisin tecrübeli isimlerinden olan Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan’ın yanı sıra ilk kez seçilen Cüneyt Aldemir Ak Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve çok sayıda partili mazbata teslim törenine katıldı.


YUSUF BEYAZIT: “TOKAT’IMIZI  EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Ak Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı  Yusuf Beyazıt yaptığı konuşmasında “Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci tur ayağı sonuçlandı. 28 Mayıs'ta inşallah Cumhurbaşkanımızı da seçerek yürütme organını da seçmiş olacağız. Bugün şimdi AK Parti'miz Tokat'ımızda üç milletvekiliyle mazbatalarını aldılar. Ve inşallah Tokat'ımızı en güzel şekilde mecliste temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu anlamda emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bize bu güveni, bu tazeliği veren Tokatlı hemşehrilerimize de özellikle en kalbi şükranlarımı ifade ediyorum.
Yasama organında ülkemizi, milletimizin, devletimizin hayrına olan yasaları çıkartmak suretiyle dar gelirlilerin, emeklilerin, memurların, çiftçilerin, esnafımızın yanında olacağız. Ülkemizin ikinci yüzyılında da daha güzel bir ülke için yatırımlarımız, hizmetlerimiz devam edecek. 21 yıldan beri bize bu gücü, bu desteği veren milletimize en kalbi şükranlarımı ifade ediyorum. Bütün milletimize bize oy veren, oy vermeyen hepsine teşekkür ediyorum. 28 Mayıs'ta herkesi sandık başına bekliyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tokat’a gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Tokat’a gelecek

MUSTAFA ARSLAN: “TÜRKİYE YÜZYILINI, BERABER CUMHUR İTTİFAKI'NIN KADROLARIYLA İNŞA EDECEĞİZ”


İkinci döneminde yeniden seçilen Mustafa Arslan yaptığı konuşmasında “mazbatamızı aldık. Bu göreve bizi ikinci defa seçen milletimize teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi aday göstererek bu fırsatı veren Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Yine bu nasibi takdir eden Rabb'imize hamdediyoruz. İnşallah ikinci dönemde de birinci dönemde olduğu gibi layıkıyla bu görevi yerine getirip hem Tokat'ımızı hem Türkiye'mize hizmet etmeyi cenabı Allah bizlere nasip etsin. Parlamentoda yine Cumhur İttifakı çoğunluğu sağladı. 28 Mayıs'ta da inşallah Cumhurbaşkanımızı da yüksek bir oy oranıyla seçip bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz. Biz Türkiye yüzyılını, beraber Cumhur İttifakı'nın kadrolarıyla inşa edeceğiz. Milletimize, memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Sağ olun.” İfadelerine yer verdi.
CÜNEYT ALDEMİR: “VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, TOKAT'IMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Ak Parti İl Başkanı iken 28. dönem seçim listesinde 3. Sırada yer alan Cüneyt Aldemir mazbatasını teslim alırken yaptığı konuşmasında heyecanını dile getirdi. Aldemir “inşallah bugün tüm milletvekillerimizle beraber mazbatamızı aldık. Vatanımıza, milletimize, Tokat'ımıza hayırlı uğurlu olsun. 28. dönemin yasama aylarında yeminimizi de ettikten sonra vatanımız, milletimiz için çalışmaya başlayacağız, devam edeceğiz. Tabii öncelikle ilk hedefimiz 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimimizde en üst en üst düzey oyumuzu alarak yeniden Cumhurbaşkanımızı inşallah layıkıyla orada seçmek. Bizler de bunu Tokatlılar olarak yerine getireceğimize eminim. Çünkü sahada da arazide de tüm vekillerimizin ve teşkilatımızın çalışmalarıyla bunları görüyoruz. İnşallah 28 Mayıs seçim sonuçları hepimize, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden bizim de inşallah milletvekilliğimiz Rabb'im nasip ederse hayırlı hizmetler etmeye Rabb'im inşallah nasip eder diyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi.
Mazbataların teslim alınması sonrası Tokat Adliyesi önünde Ak Parti Teşkilatlarının da yoğun katılımı gösterir şekilde hatıra fotoğrafı çektirilerek etkinlik sona erdi.

7b214f8f-f427-4738-be8b-8b60d148be06061724b7-b781-41f4-a8f6-fc79c4147304dd446ce5-0c92-40ef-890b-224f4d7a9744