Tokat’ta Yabancı Uyruklu Öğrenciler İftar Programında Buluştular Tokat’ta Yabancı Uyruklu Öğrenciler İftar Programında Buluştular

Vali Numan Hatipoğlu’nun eşi Uzman Psikolojik Danışman Ayfer Hatipoğlu tarafından verilen eğitim, sosyolog, psikolog, sosyal çalışmacı, öğretmen, rehberlik ve psikolojik danışmanlar olmak üzere 3 ayrı guruba 8 oturum olarak gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde düzenlenen sertifika törenine Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Uzman Psikolojik Danışman Ayfer Hatipoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, şube müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Vali Numan Hatipoğlu, mesleki hayatında krizle uğraşan kişilerin zaman zaman zorluklarla karşılaştıklarını belirtti. Bu anlamda düzenlenen bu eğitimin hayırlı ve faydalı olacağını ifade eden Vali Hatipoğlu, “Toplumun dezavantajlı kesimi ile direkt ilgili olanlar meşakkatli bir görevi yerine getiriyorlar. Ancak aynı zamanda da bu hizmetlerinin karşılığı bir yönüyle ibadet gibi. O anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Hatipoğlu, eğitimi düzenleyen, emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti. 

Uzman Psikolojik Danışman Ayfer Hatipoğlu ise konuşmasında Tokat’ta bundan sonra da bu tür çalışmaların devam edeceğini belirterek “Daha güzel çalışmalarda yine bir araya geleceğiz. Eğitime katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Programda Vali Numan Hatipoğlu, Uzman Psikolojik Danışman Ayfer Hatipoğlu’na teşekkür belgesi takdim ederken Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir plaket verdi. Kursiyerlere sertifikaları Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Uzman Psikolojik Danışman Ayfer Hatipoğlu ile programa katılan şube müdürleri tarafından verildi.

TVL_7888TVL_8038TVL_8001