Ak Parti Tokat İl Başkanlığında yapılan programa Ak Bilgi ve Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ile Milletvekili Cüneyt Aldemir de katıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Resul Akyürek ve parti üyelerinin yanı sıra Ak Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile basın mensupları bulundu.
Ak Parti İl Başkanlığını toplantı salonunda gerçekleşen 2023 Şehir Buluşmaları programında İl Başkanı Ali Özer, Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ile Genel Başkan Yardımcısı Ömer ile basın mensuplarına açıklamalarda bulundular
Ömer İleri yaptığı açıklamada “AK Parti Kurulduğu günden bugüne Cumhurbaşkanımızın liderliğinde samimiyet, çalışkanlık, mücadelecilik, dürüstlük şiarlarıyla yoğun çaba ve yoğun mücadele vermiş bir siyasi harekettir ve geçtiğimiz 22 yılın 21'ini iktidarda geçirme başarısını ortaya koymuş bir harekettir. Bu bir millet hareketidir diyoruz ve bu hareket kapsamında son yirmi bir yıla şöyle bir baktığımızda hakikaten Türkiye'de hayata geçen değişimler gerçekten göz kamaştırıcı. AK Parti siyaseti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir yandan bu ülkede vesayete son verdi. Bir yandan özgürlük alanlarını genişletti bir yandan her alanda altyapımızı kuvvetlendirdik ki ulaşımdan, milli savunmaya, sağlık hizmetlerine hepimiz hep beraber şahidiz. Gerçekten her alanda çok ciddi atılımlar yapıldı ve ülkemiz küresel güç haline gelmiştir"dedi.
 
  
Bilgi ve Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, "Bugün 17  Ağustos depreminin yıl dönümü bu vesileyle hem o büyük depremde kaybettiğimiz vatandaşları hem de geçtiğimiz Şubat ayında yaşadığımız büyük felakette kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ailelerimize sabırlar diliyoruz.  Devletimiz milletinin yanında, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yaraları sarmak noktasında var gücüyle çalışan bir devlet mekanizması, Türkiye en kısa zamanda bu büyük felaketi tüm yaralarıyla beraber geride bırakmış olacak ve yoluna devam edecek. Bugün şehir buluşmaları kapsamında Tokat'ta olmaktan Teşkilat üyelerimizle beraber olmaktan, Tokatlı hemşerilerimizle beraber güzel bir gün geçirecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Başkanlarımızın da ifade ettiği gibi yoğun bir günümüz olacak Teşkilatlarımızla buluşacağız, esnafımızı ziyaret edeceğiz, onlarla hasbihal edeceğiz. Geçmiş dönem teşkilat mensuplarımızla hasbihal edeceğiz. Teknoparkımızı ziyaret edeceğiz. Gençlerimizle bir araya geleceğiz STK'larımızı dinleyeceğiz. Yani kısacası Tokat'ı bütün boyutlarıyla ele alacağız. Tokat'ı konuşacağız. Tokat'ın geleceğini konuşacağız. Tabii bizler AK Parti siyasetçileri olarak seçim olsun olmasın her daim sahada olan siyasi kadrolarız. Bu bağlamda bugün Tokat'ta yapacağımız çalışmalar da aslında Tokat'ın ilerlemesi, ileriye yönelik projeleri noktasında son derece faydalı olacak kanaatindeyim"ifadelerini kullandı.

cd1f9c4d-f1af-4319-a72d-095e5548be7a

22. YIL DÖNÜMÜNÜ YAŞIYORUZ


Bilgi ve Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri" Biliyorsunuz bu hafta aynı zamanda AK Partimizin kuruluşunun 22. yıl dönümünü yaşıyoruz. Tekrar tüm milletimiz için, tüm Türkiye'miz için hayırlı olsun diyoruz. AK Parti Kurulduğu günden bugüne Cumhurbaşkanımızın liderliğinde samimiyet, çalışkanlık, mücadelecilik, dürüstlük şiarlarıyla yoğun çaba ve yoğun mücadele vermiş bir siyasi harekettir ve geçtiğimiz 22 yılın 21'ini iktidarda geçirme başarısını ortaya koymuş bir harekettir. Bu bir millet hareketidir diyoruz ve bu hareket kapsamında son yirmi bir yıla şöyle bir baktığımızda hakikaten Türkiye'de hayata geçen değişimler gerçekten göz kamaştırıcı. AK Parti siyaseti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir yandan bu ülkede vesayete son verdi. Bir yandan özgürlük alanlarını genişletti bir yandan her alanda altyapımızı kuvvetlendirdik ki ulaşımdan, milli savunmaya, sağlık hizmetlerine hepimiz hep beraber şahidiz. Gerçekten her alanda çok ciddi atılımlar yapıldı ve ülkemiz kürsel güç haline geldi. Bir yandan ihracat rekorları kırdı. Bir yandan terörle mücadele noktasında terörü adeta bitme aşamasına getirdi. Ama diğer yandan da geleceğe yönelik olarak dijital Türkiye vizyonuyla teknoloji alanında gerçekten çok ciddi atılımlara imza attı. Ancak bunların da ötesinde AK Parti siyaseti Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülkede millet ve devlet kaynaşmasını tekrar tesis etti.Milletin özgüvenini tekrar kazanması noktasında da çok ciddi hizmetleri oldu"ifadelerini kullandı.

TAYYİP ERDOĞAN LİDERLİĞİNDEKİ HİZMET YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanı Özer: Masumlar Ölmesin, Daha Fazla Kan Akmasın AK Parti İl Başkanı Özer: Masumlar Ölmesin, Daha Fazla Kan Akmasın


Bilgi ve Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri "2023 Genel seçimlerinde milletimizin takdir ve iradesiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hizmet yürüyüşümüz devam ediyor. İnşallah bizler Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda milletimizi hak ettiği noktaya taşımak noktasında var gücümüzle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yolda enerjimiz yüksek. Çünkü biliyoruz ki milletimiz bizimle beraber. Geçtiğimiz 2023 seçimlerinde türlü manipülasyonlara, türlü dezenformasyon çalışmalarına, yurt dışından parmak sallayanlara, seçim gecesi milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek kafa karıştırmaya çalışan siyasetçilere rağmen bu millet çok yüksek bir demokratik olgunluk örneğini ortaya koymuş.  Yüksek bir katılım ile sandığa gitmiş, iradesini sandığa yansıtmış ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar bu anlamda görevlendirmiştir. Bizler AK Parti kadroları olarak Önümüzdeki 5 yılın ne kadar kritik olduğunun farkındayız. Önümüzdeki 5 yıl boyunca hayata geçecek atılımların bu ülkeyi nereye getirebileceğinin farkındayız. Ve önümüzdeki beş yılın bize sunacağı fırsatlarında gayet farkındayız. Bu nedenle bizler var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Zira bizler biliyoruz ki gerek küresel toplu durum itibariyle gerekse de son 21 yılda hayata geçen hizmetler noktasında bu millet Dünya çapında hak ettiği noktaya gelmek anlamında zor bulunur bir fırsat yakalamıştır. İnşallah bizler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durup dinlenmeden işte bu yakaladığımız fırsatı gerçeğe çevirmek noktasında sahada çalışıyor olacağız ve milletimizin hizmetinde olacağız. Türkiye yüzyılı esasen Anadolu amfibi uçak gemisinin denize açıldığı gün, Nükleer reaktörümüzün ilk aktivasyonunu aldığı gün, doğal gazımızın karaya taşındığı gün başlamıştı. Türkiye yüz yılı bu gibi büyük atılımlarla inşallah önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bizler tabii seçim sonrasında hemen tekrar sahaya indik. Hizmete başladık, icraya başladık. Ancak muhalefetin hali de ortada. O konuda da belki bir iki yorum yapmak lazım. Karşımızda çok ciddi bir kafa karışıklığı yaşayan, huzursuzluk yaşayan, seçimi kaybettiği gerçeğini dahi açık bir şekilde kabullenemeyen büyük şehirlerde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Belediyeciliği başarılı bir şekilde yürüttüğü yanılgısına teslim olmuş, gerçeklikten kopmuş her türlü hizmete, atılıma, ilerleme istemeyen bir muhalefet var Onların bu duruşu tabii ki bu memleket için bir talihsizlik. Ancak bizler ortaya koyduğumuz vizyonla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde enerji politikalarımızla, sanayi politikalarımızla dijital dönüşüm politikalarımızla inşallah bu milleti kalkındırmaya devam edeceğiz ve milletimiz ile aramıza kimsenin girmesine müsaade etmeyeceğiz. Türkiye yüz yılı tekrar hayırlı olsun diyoruz. Teşkilatımıza da tekrar hayırlı olsun diyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte hep beraber bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz"ifadelerine yer verdi.

d0026298-ea86-4eab-9a7c-e7d0ff3a5462