Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (16.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (16.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Düzenlenen mitinge Anayasa Komisyon Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir katıldı.
Tokat milletvekillerinin selamlama konuşmaların ardında sahneye çıkan, AK Parti Erbaa Belediye Başkan adayı Ömer Çetin konuşmasında; 
“Erbaa, canım Erbaa, aşkım, sevdam, davam… Ey Erbaa seni yürekten selamlıyorum, sıcacık insanı, yeşiliyle, havasıyla güzel Erbaa vefalı şehir, Erbaa seni bütün kalbimle selamlıyorum.
1 Nisan sabahı değişime gebe Erbaa, sizleri selamlıyorum.
Aday adaylığımızdan bugüne, bu ana değin bizden desteğini esirgemeyen teşkilatımıza, kadın kollarımıza, bu davaya gönül vermiş hanım kardeşlerimize, genç kardeşlerime yürekler dolusu teşekkür
Ediyorum.
 Bu kutsal yolculukta bizleri sarıp sarmaladığınız, yanımızda olduğunuz, gücümüze güç kattığınız için şükranlarımı sunuyorum.
Bu kalabalık, bu coşku, bu meydan yarın düğünün, toyun, şölenin müjdecisi, habercisi, Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Sözlerime başlarken Erbaa’mıza Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş; Alişan Diktaş, İhsan Kocaoğlu, Niyazi Kırımca, Ahmet Yenihan, Hüseyin Yıldırım başkanlarıma, ayrıca Erbaa’mıza hizmet eden milletvekillerimiz; Erkan Yüksel’e Zeyit Aslan’a, Bakanımız Reşat Doğru’ya şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal eyleyenlere Allah’tan rahmet; hayatta olanlara sağlık ve afiyetler diliyorum.
Kıymetli hemşerilerim;
Millet iradesinin sandığa yansıyacağı, Erbaa’mızın Belediye Başkanının belirleneceği 31 Mart seçimlerinin Erbaa’mıza, ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Biz 27 yıldır eğitim alanında Erbaa’mıza hizmet etmenin gayreti ve coşkusu içinde olduk. Hamdolsun, bu süreç içerisinde görevimizi layıkıyla yapmanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi de yaşadığımız, doyduğumuz, nefes aldığımız Erbaa’mıza hizmet etmek için sizlere güvenerek için yola çıktık.
Erbaa’mıza güvenerek yola çıktık. Bu muhteşem topluluktan anlıyorum ki bu güvenimiz boşa çıkmamış. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız sizlersiniz. Rabbime hamdolsun ki sizler gibi bir yol arkadaşı nasip ettiği için, Sağ olasınız, var olasınız. 
Erbaa’mızda siyaset gözetmeksizin kardeşçe yaşadığımız CHP’ye, MHP’ye, İyi Parti’ye, Yeniden Refah, Saadet Partisi ve diğer partilere gönül vermiş kıymetli hemşerilerim! Sizlere önümüzdeki beş yılda yapacağımız hizmetleri, projelerimizi paylaşacağım.
Erbaa’mızın istihdam sorununu biliyorum
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURACAĞIZ TOKİ VE ERTAŞ’I KURUP YAPACAĞIZ 
İlçemizin en önemli sorunlarından otopark ve trafik sorununu biliyorum. Kadınlarımıza yapacağımız projeleri, gençlerimize yapacağımız projeleri, yaşlılarımıza yapacağımız projeleri, emeklilerimize yapacağımız projeleri kitapçığımızla ve dijital ortamlarla sizlere ulaştırdık. En önemlisi evlenecek gençlerimize 50 bin lira evlilik desteği; öğrenci kardeşlerimize burs verecek, onlar için yurtlar yapacağız; yeni iş kuracak gençlerimize 50 bin lira yardım edeceğiz. İhtiyacı olan emeklilerimize suda indirim ve emekli kafe projemizle, ulaşımda indirim çalışmamızla destek olacağız.
İlçemizin su sıkıntısı hat safhadadır. Apartmanlarımızın üst katlarına su çıkmadığı gibi ilçemizin suyu içilebilir durumda değildir. Bu nedenle Erbaa’mızın yıllardır çözülemeyen insana yakışır kaliteli temiz içe suyu problemini çözüp güvenle kullanılabilecek duruma getireceğiz. İki yeni su kaynağı ile Erbaa’mızı temiz su ile buluşturacağız. Bunları yaparken hiçbir bir ayrım gözetmeksizin tüm hemşerilerime eşit şekilde hizmet edeceğiz; destek vereceğiz. Mevcut statın yerine millet bahçesi ve kapalı semt pazarı; boğalı kayak merkezi, kent ormanı, düden gölü, park vadi gerçek 2.etap, her doğan çocuk için fidan projelerimizle şehrimize nefes aldıracağız.
Çiftçilerimizin her zaman yanında olacak, Erbaa’mızın verimli ovasını tarıma dayalı organize sanayi bölgesi, tarım araştırma merkezi projelerimizle ilçemizin bir tarım merkezi haline gelmesini sağlayacağız.


Sertifikalı tohum desteğimiz ve yeni halimizle tarıma dayalı ekonomimizi daha geliştirerek çiftçilerimize yardımcı olacağız. Ayrıca eğitim, kültür ve sanat projelerimizi, şahsiyet akademisi projemizi hayata geçirerek ilçemizin kültür eşiğini yükselterek; Erbaa’mızı bir kültür merkezi haline getireceğiz.
Vatandaşımızın araç muayene sorununun farkındayız. İlçemize araç muayene istasyonunu getirerek bu sorunu kökten çözeceğiz.
Kıymetli hemşerilerimiz!


31 Mart 2024 tarihinden sonra Erbaa Belediyesinde anlayış değişecek. Erbaa Belediye başkanı yönetilen, yönlendirilen bir başkan profiline sahip olmayacak, Erbaa’mızı milletimizle, sizlerle birlikte yöneteceğiz. 31 Mart 2024 tarihinden sonra hiçbir kişi ve zümreye iltimas tanımayacağız. Bizim başkanlığımızda Erbaa Belediyesinde tek iktidar, milletin iktidarı olacak.
Kıymetli hemşerilerim
Tekrar söylüyorum, bizim hiçbir partiyle, MHP ile, İyi Parti ile, CHP ile, Saadet Partisi ile, Yeniden Refah partisiyle hiçbir sorunumuz yok olamaz.
Bizim itirazımız Erbaa Belediyesi içerisine yuvalanmış zümreyle, grupla, yiyici takımıyla.

Bizim itirazımız doğrudan teminle mal alıp-mal verip vergi rekortmeni olanlara, kendi çoluk çocuğunu belediyede imtiyazlı işe sokup saltanat sürenlere. 
Bizim itirazımız ali cengiz oyunlarıyla kadro verenlere hatta bu yolla devlete, belediye cezalar ödettirenlere Genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi Erbaa belediye başkanı, Erbaalının hizmetkârı olacak.
Erbaa’mızın Ömer’i olacağız, sokak sokak, mahalle mahalle gezip vatandaşımızın derdini, sıkıntısını yerinde görüp çözeceğiz. Arazi olan değil, arazide olan bir başkan olacağız. Biz, proje kitapçığında onlarca projeye yer verip de ancak bir ikisini gerçekleştiren bir başkan olmayacağız. Milletimize ne söz verdi isek gerçekleştirecek, gecemizi gündüzümüzü Erbaa’mızın geleceği uğruna harcayacağız. Başkanlığımız süresince sahada, arazide olacağız, ancak asla arazi olmayacağız.
Biz bahanelerin ardına asla saklanmayacağız, Erbaa belediyemizin borçlarını ödediğimiz gibi belediyemizin gelirini de artıracağız.
17 ay Erbaa’dan kaçtınız, ekrandan kaçtınız, meydandan kaçtınız; ama sandıktan, millet iradesinden kaçamayacaksınız, kaçamayacaksınız.
Huzur diye başladınız, bayraklarımızı kestiniz, araçlarımıza zarar verdiniz, gece yarıları araçlarla mahallelerde mafyacılık oynadınız, tehdit ve şantajlarla dolu bir seçim süreci yaşattınız. İnsanlara korku saldınız, freni boşalmış kamyon gibi vandallıklara ve zorbalıklara başvurdunuz. Kurduğunuz saltanatı devam ettirmek için her yolu denediniz.


Belediye ile ilgili sorular sorduk, cevap veremediniz. Cevaplar sahte sosyal medya hesaplarından ve karanlık mecralardan geldi. Ne yaparsanız yapın, gerçekler gün yüzüne çıktı. Bunu değiştiremezsiniz,
geçiştiremezsiniz. Benim hemşerilerim size en güzel cevabı, yarın sandıkta verecektir. İşte bu meydan, bu muhteşem coşku bunu gösteriyor. Ben b vesile ile buradan bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)