Zile’de Faruk Palabıyık Dutlupınar Mahallesi Çarşı Park önünde yolda cüzdan buldu. Cüzdanı kontrol eden Palabıyık, içerisinde kimlik kartlarıyla birlikte bir miktar para olduğunu gördü. Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne giderek cüzdanı teslim etti. Cüzdanını düşüren Hüseyin Taşdemir’de zabıta ekiplerine başvurdu. Cüzdanını teslim alan Taşdemir, kaybettiği cüzdanda bulunan paranın 3 aylık emekli maaşı olduğunu ve bundan başka gelirinin olmadığı ifade ederek, “ 3 aylık emekli maaşımdı. Bu zamana dek haram para yemedim. Bekçi emeklisiydim. Helal para döner dolaşır bulur seni. Faruk Bey’den de Allah razı olsun. Paramın bulunmasına çok sevindim” ifadelerini kullandı.

Sokakta Tartıştığı Husumetlisini Öldürdü Sokakta Tartıştığı Husumetlisini Öldürdü

Cüzdanı bulan Faruk Palabıyık, sahibinin bulunması için herkese haber bıraktığını belirterek, “Çok şükür cüzdanın sahibini bulup teslim ettik. Allah sahibine bağışladı” dedi.

icinde-3-aylik-emekli-maasi-olan-cuzdani-sahibine-ulastirdi_4681_dhaphoto2 (1)icinde-3-aylik-emekli-maasi-olan-cuzdani-sahibine-ulastirdi_4681_dhaphoto1 (1)icinde-3-aylik-emekli-maasi-olan-cuzdani-sahibine-ulastirdi_4681_dhaphoto3 (1)

Editör: HABER MERKEZİ