Kaza, dün öğle saatlerinde Pirinççi köyü mevkiinde gerçekleşti. Sultangazi Kent Ormanı'nda bir araya geldikten sonra yola çıkan motosikletlilerden Berkant Keskin, zikzak yaparak ilerlemeye başladı.
Keskin, önünde seyir halinde olan yine aynı gruptaki Murat Vermez'in idaresindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Vermez ve arkasında oturan Nazlı Yolcu yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler jandarmaya ve sağlık ekiplerine bilgi verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Vermez ve Yolcu'nun yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Jandarma ise kazaya sebep olan sürücünün tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, hayatını kaybedenlerin kask kameralarını inceledi. Ekiplerin incelemesi sonucu gözaltına alınan Berkant Keskin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaza anı ise kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Berkant Keskin’in zikzak yaparak ilerlediği ve Murat Vermez’in kullandığı motosikletin yanına yanaştığı, yanından geçeceği sırada ise motosiklete çarptığı görülüyor.

Bakanlıktan otel rezervasyonuna 'milliyet farkı' ücretine inceleme Bakanlıktan otel rezervasyonuna 'milliyet farkı' ücretine inceleme

bdec83ff-3bb2-46bd-aa56-83202f40d3cc