AK Parti Erbaa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım programına Anayasa Komisyon Başkanı, Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Selçuk Barsbay, Karayaka Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Başar, Gökal Belediye Başkan Adayı Muhittin Hünerci, Tanoba Belediye Başkan Adayı Halit Üstün ve  binlerce Erbaalı katıldı.

Aday tanıtım programında sahnede vatandaşlara hitap eden Anayasa Komisyon Başkanı Beyazıt “Ömer Başkan ne söz verdiyse arkasındayız” dedi.

Beyazıt konuşmasında “Değerli hemşehrilerim yağmur yağmasına rağmen, damlalar dökülmesine rağmen inşallah bu yağan yağmur 31 Mart’ta da rahmet olacak, bereket olacak, dua olacak. Helal oylarınızla, Erbaa AK Partinin olacak. Ben size kurban olurum, ben Erbaa’nın insanına kurban olurum sizler bizim can kardeşlerimizsiniz. Tüm milletvekilleri adına konuşuyorum, Ömer Başkan sizlere ne söz verdiyse size neyin yapılmasına söz veriyorsa, hepsinin altında imzamız olacak. Hepsi bizim sözümüz olacak. Size söz veriyoruz.

Değerli hemşehrilerim, Ömer Başkan araç muayene istasyonu diye söyledi. Hemen 31 Mart’tan sonra araç muayene istasyonunuzu neye mal olursa olsun şehrimize getirmenin inşallah sözünü veriyoruz buradan. 1872 Erbaa’ya hem de sosyal konut olarak helal, olsun helal olsun, helal olsun diyorum. Can dostlar bizim Genel Başkanımız AK Parti’nin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizi yol arkadaşımız. Dava arkadaşlığımız vardır. Bizde pazara kadar değil mezara kadar bu davadan ayrılmamak vardır. Erbaa bütünleşmiş, Erbaa kararını vermiş, ayrımız yok, gayrımız yok, Erbaa’yı seven ne kadar Erbaalı varsa biz 5 yıl içerisinde onlara hizmet etmek için, onların her dediğini yapmak için, gönül belediyeciliğini sevgi dolu yüreğimizle, Ömer Başkanla sizlerle çok güzel hizmetler sunacağız” ifadelerini kullandı.

Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor! Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor!

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)