Enkaz altında kalan Ö.’ın cenazesi, kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Bina Enkazında Acı Haber Geldi

Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan bina çökmeleri faciayla sonuçlandı. Meşrutiyet Mahallesi Kadırga Caddesi Sütliyen Sokak’ta, geçen pazar günü kullanılmayan 2 katlı bir bina çöktü. Dün akşam saatlerinde ise söz konusu binanın yanında bulunan 3 katlı bina da yıkıldı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, çöken binanın enkazında kalan kişilere ulaşmak için arama kurtarma çalışması başlattı.

Yürütülen çalışmalar sırasında enkaz altında bulunan K.A yaralı olarak kurtarıldı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda K.A’ın ablası, 74 yaşındaki T.A.Ö’ın ise cansız bedenine ulaşıldı.

Cenazesi Memleketi Kurucaşile’ye Götürüldü

Hayatını kaybeden T.A.Ö’ın cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak memleketi Bartın’ın Kurucaşile ilçesine götürüldü.

Ö. için Merkez Aliağa Camisi önünde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte 74 yaşındaki kadın son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de 10 Yıl Hapisle Aranan Hükümlü Yakalandı
Kayseri’de 10 Yıl Hapisle Aranan Hükümlü Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Aile Mezarlığında Toprağa Verildi

Cenaze namazının ardından T.A.Ö’ın naaşı, Kurucaşile ilçesine bağlı Şeyhler köyüne götürüldü. Ö., burada bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Zonguldak’ta yaşanan bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden Ö.’ın vefatı, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Olayda yaralı olarak kurtarılan K.A’ın ardından, enkazda hayatını kaybeden Ö. memleketinde son yolculuğuna uğurlanmış oldu.

Kaynak: DHA