31 Mart 2024’te yapılacak olan mahalli yerel seçimlerine 2 aylık bir zaman kaldı. Belediye ve Belde Belediye Başkan adayları da netleşmeye başladı. Karayaka belediyesinde  2014-2019 yılları arası MHP Belediye Başkanlığını görevini yapan Sebahattin Şenel, 2019 seçimlerinde seçimi kaybetmişti. Sebahattin Şenel 31 Martta yapılacak seçimlerde, Karayaka Belediyesi Başkanlığı için Yeniden Refah Belediye Başkanı adayı oldu. Şenel Yeniden Refah Partisi İlçe Binasında adaylık dilekçesini ilçe başkanı Ç. Ramazan Ordu’da taktim etti.

Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu! Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!

 Yeniden Refah Partisi Erbaa İlçe Başkanı Ç.Ramazan Ordu yapmış olduğu açıklamada “2014-2019 Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisin de Karayaka Belediye Başkanlığı yapan büyük hizmetlere imza atan, Sayın: Sebahattin Şenel Başkanımız 31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partimize adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Karayaka’ da yarım kalan projelerini Refah Belediyeciliği ile tamamlayacaktır. Başkanımıza seçim sürecinde başarılar diler muvaffakiyetler dilerim.” İfadelerini kullandı.

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Muhammed Özkan