Karaçam,sarıçam,badem,ceviz, mavi selvi, kara selvi ve dut olmak üzere toplam 5 bin fidan Tokatlı hemşehrilerimize dağıtıldı.
Vali Ozan Balcı, “Ağaçlandırma adına Tokat'ta çok güzel işler oluyor. Tokatlı hemşehrilerimiz de ağaç dikmeye çok kıymet veriyorlar. Ağacı sevmek memleketi, milleti, insanı sevmek, Türkiye'nin geleceğine inanmak demek.” dedi.
Vali Balcı, “Şuana kadar 500 bin ceviz fidanını çiftçilerimizle birlikte Tokat'ımızın verimli topraklarıyla buluşturduk. Bu sezon 200 bin ceviz daha dikip toplam 700 bin cevizi topraklarımızla buluşturacağız. Hedefimiz 2 milyon cevizi Tokat'ımızda toprakla buluşturmak.” dedi.
Vali Dr Ozan Balcı, "10 milyon 70 bin fidan yetiştiriyoruz. 2 yıl içerisinde Tokat'ın bereketi topraklarını, Yeşilırmak ve Kelkit Havzası topraklarını fidanlarla buluşturacağız. Memleketi, milleti, toprağı seviyoruz ve çiftçimizin zenginleşmesini istiyoruz." dedi.

Pazar'da Çiftçilere Nohut, Çerezlik Ayçiçeği ve Yağlık Ayçiçeği Tohumu Dağıtıldı Pazar'da Çiftçilere Nohut, Çerezlik Ayçiçeği ve Yağlık Ayçiçeği Tohumu Dağıtıldı

Editör: TE Bilişim