Bu yıl Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde altıncısı düzenlenen CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, 80'in üzerindeki marka ile 28 Nisan saat 18.00'e kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Fuarda yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten CNR Holding CEO'su Can Özatay, "6 yıldır görüyoruz ki fuarımız her geçen yıl, hem teknolojik olarak gelişiyor, hem de gösterilen ilgi büyüyor. Yaza girerken tiny houselar ve karavanlar hem ailelerin hem de gençlerin çok yoğun ilgisini çekiyor" dedi.

Bakan Göktaş: Yaşlı Destek Programı İçin 11 Milyon Lira Ödenek Ayrıldı Bakan Göktaş: Yaşlı Destek Programı İçin 11 Milyon Lira Ödenek Ayrıldı

Fuarda her bütçeye uygun karavan, tiny house (taşınabilir ev) ve kamp ekipmanları sergileniyor. Fuarda 250 bin TL'den 8 milyon TL'ye kadar karavanlar, 750 bin TL'den 3,6 milyon TL'ye kadar da tiny Houselar yer alıyor. Deprem endişesi, uzaktan çalışma imkanı, artan konut ve kira fiyatları nedeniyle talebin hızla arttığı tiny house'lar fuarda ilgi gördü.

Fuarda stantları bulunan Mehmet Yenidağ, "Biz buraya iki tiny house ev ile katıldık. En yüksek fiyatlı evimiz 2 milyon 300 bin liradan başlıyor. Perde, yatak odaları, beyaz eşyalar, veranda gibi opsiyonlara göre fiyat 3 milyon 600 bine kadar yükseliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA