Selçuk yaptığı açıklamada “Her geçen gün Partimizin üye sayısı artıyor. Göreve geldiğimiz günden beri teşkilat olarak yılmadan, yorulmadan koşturmaya devam ediyoruz. Hiçbir eksiğimiz olmaması için her dalda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kadın kolları ve gençlik kollarımız halihazırda tamamdı. Kongreden öncede vardı, kongreden sonra da yeniden revize ettik. 

Teşkilatlanmaya önem veren bir partiyiz. Bu anlamda Erbaa'daki üç beldede de  resmi olarak belde başkanlarımızın görevlendirmelerini yaptık. Parti irtibat ofislerinin açılışlarını yaptık ve belde teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Bununla beraber eksiksiz 25 mahalle temsilcimizin hepsini belirledik, hatta bunu sosyal medya hesaplarımızdan yayınladık. Parti binamızın girişinde bir panomuz var. Bütün mahalle temsilcilerimiz belde temsilcilerimiz, bunların hepsinin isimleri, telefonları da bu panoya yazılmak suretiyle paylaşıldı. Köylerde köy temsilciliklerimiz hazır. Hatta son dönemde Üzümlü köyündeki temsilcimiz aracılığıyla ciddi bir üye katılımımız var.  Diğer köylerde  de temsilciliklerimiz var ama biliyorsunuz köy temsilcilikleri resmi bir statüye sahip değiller ama bizim için gönüllülük esas. Sonuç olarak; mahalleler, beldeler ve köyler olarak teşkilatlanmamızı tamamladık.

“Bu iktidarın değişmesi gerekiyor”

Ülkenin idaresi şu anda gerektiği gibi gitmiyor. Ekonomi, siyaset, adalet ve sosyal durum açısından baktığınız zaman artık bu iktidarın değişmesi gerekiyor.  ‘’Erken seçim olması gerekiyor mu?’’ veya ‘’erken seçim olacak mı?’’ derseniz; ivedilikle erken seçime gidilmelidir ancak mevcut şartlar şu anki yönetimin lehine oluşmadan erken seçime gireceklerini düşünmüyorum.  Biliyorsunuz seçimin bir matematik hesabı vardır. Bu matematik hesabın  şu anki AKP iktidarı lehinde tutacağına inanırlarsa hiçbir fiziki koşula bakmadan erken seçime girerler. Ancak erken seçime girmeme sebebine gelirsek kendilerinin kazanamayacağını gördükleri için erken seçim ihtimalini yok sayıyorlar. Önümüzdeki genel seçimin zamanında olup olmayacağı veya İstanbul yerel seçiminde yaşanan olayların benzerini yaşanabileceği toplumda dillenmekte. Yani AKP hükümeti normal zamanda normal bir seçim yapar mı göz göre göre iktidarı kaybetmeyi göze alır mı? O bile bazı insanların, bazı kesimlerin kafasında kocaman bir soru işareti. Onun için erken seçim olmalı mı diye soruyorsanız  bence bir an önce olmalı. Yarın erken seçim olmalı çünkü insanlar sıkıştı, ekonomi sıkıştı. Medya ve sosyal medyada olmaması gereken türlü türlü ifşalar var. Bunlar erken seçimin aslında habercisidir ama dediğim gibi iktidarın kendi lehine oluşacak bir pozitif durum yakalamadıktan sonra erken seçime gireceğini zannetmiyorum.

Sıfır Atık Projesi Protokolü İmzalandı Sıfır Atık Projesi Protokolü İmzalandı

 “Belediye seçimini kazanmak için tecrübemizden faydalanacağız”

Önümüzde ki yerel seçimde yönetimi devir almak için ciddi çalışmalarımız var. Geçmiş seçim tecrübelerimizden ve bilgi birikimimizden  faydalanarak Erbaa seçmeninin karşısına yanılmayacakları bir aday ile çıkacağız.

“Üye sayımızı ikiye katladık”

Başta genç arkadaşlar olmak üzere daha önce hiçbir siyasi parti üyeliği bulunmayan ve 40 yaş üzeri çok arkadaşımız üyelikleri ile bizi destekliyorlar. Diğer taraftan sosyal adeletin olmadığından şikayet eden her kesimden ve her yaştan   vatandaşımız üyelikleri ile bizleri onurlandırıyorlar. Son bir senede üye sayımız yaklaşık iki kat artmış durumda

“Pandemi döneminde Hükümet sınıfta kaldı”

Pandemi döneminde Hükümet sınıfta kaldı. Doğru planlama yapılmaması ve halkın her kesimini kapsayan önlemlerin zamanında alınmaması ekonomik zararlara sebep olmuştur. Aşı temini ve aşılamanın gecikmesi, ilk başlardaki maske tedariğinin yönetilememesi ise ciddi sağlık problemleri doğurmuştur. Tüm bunlara ek olarak anlamsız ve dikkatsiz lebalep kongreler de tuzu biberi oldu. Tüm bunların neticesi ülke ekonomisi dolayıs ile vatandaşımız çok büyük zara görmüştür. Ancak en çok zarar gören kesimlerden biri öğrenci gençlerimiz oldu. Pandeminin doğru yönetildiği ülkelerde en son okullar kapatılıp ilk önce okullar açılırken ülkemizde bunun tam tersi oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gördüğü zararı önümüzdeki yıllarda hissedeceğiz. Düşünün iki yıllık bir bölümde okuyan bir gencimiz hiç okula gitmeden mezun..., tıp fakültelerinden pratik yapmaya fırsat bulamayan doktor mezun…, Umarız hükümeti ve iktidarı eleştiren bizler yanılırız ve her şey çok kısa bir vadede yoluna girer” dedi.

Editör: TE Bilişim