Niksar'da yaşayan 30 yaşındaki Zeynep Çolak, ev ve araba almak üzere biriktirmeye başladığı parasını SMA hastası çocuklara bağışlamak üzere Vali Numan Hatipoğlu’na teslim etti. 

Ayrı ayrı kavanozlara para biriktirirken göndermek istediği hasta çocukların da isimlerini kavanozların üstüne not alan Çolak’ın hayali Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ile buluşmaktı. 

Türk Yıldızları Akrobasi Timi İstanbul'da Hayranlarıyla Buluştu Türk Yıldızları Akrobasi Timi İstanbul'da Hayranlarıyla Buluştu

Vali Hatipoğlu, hayalini gerçekleştirdiği Zeynep Çolak ile makamında bir araya geldi. Vali Hatipoğlu, Zeynep’e duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederek "Zeynep kardeşimiz çok duyarlı ve güzel bir işe imza attı. Aslında engelin zihinlerde olduğunu ortaya koydu. Yine kendisi gibi rahatsızlık çeken kişiler için gönlünden kopanları kendisi bir araya getirmiş. Biz de valilik olarak ilgili yere ulaştıracağız. Ben de yine gerekli desteği şahsi olarak yapacağım. Onun hayrına göndereceğim inşallah. Özellikle son 20-22 yılda sosyal hizmetler alanında pek çok güzel işler yapıldı. Devrim niteliğinde işler yapıldı. Türkiye'de zihniyeti değiştirdi. İnsanların beklentilerini değiştirdi. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bu hususta emeği geçen herkese şükranlarımızı ifade ediyoruz.  Türkiye'de yaşanan sosyal hizmetler ve engellilerimizin hayata katılması anlamında yaşananlar en büyük devrimlerden birisi olmuştur. Bu anlamda da bu güzelliği yaşadık. Ben teşekkür ediyorum kendisine bu güzel duyarlılık için. İnşallah da hakkıyla yerlerine ulaşır. Çocuklarımız hayatlarına sağlık içerisinde kavuşurlar" şeklinde konuştu.

edb8f7a1-19e0-465e-a6ba-535b5e479864071a370c-d13e-46d4-96e8-813ca3af00bb