Vali Numan Hatipoğlu: “178 yıl önce kurulan Türk Polis Teşkilatımızın yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Polis Teşkilatı kurulduğu günden bugüne ülkesi ve milleti için gecesini gündüzüne katan fedakâr personeliyle daima gurur kaynağımız olmuştur.

Vatanı ve milleti için canını feda eden kahramanlarımız tarihe geçmiş, kalplere nakşedilmiş, cennet pınarlarından içmişlerdir.
Onlar ölümsüzdür; her Türk gencinde yaşamaktadır; dünya durdukça yeniden, yeniden doğacaklardır.

Halkıyla barışık, vatandaşından şefkat ve merhametini esirgemeyen; huzur bozan, hukuk tanımayanların karşısında duran polislerimiz oldukça devletimizin ve milletimizin huzuru daim olacaktır.

178 yıldır büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen Emniyet Teşkilatımız ilelebet yaşasın ki devletimiz ebet müddet olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.

Tokat Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi Tokat Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.