Vali Numan Hatipoğlu başkanlığında, Erbaa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı heyet üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Numan Hatipoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Tokat İl Özel İdaresi’nin %70’lik payıyla bölgeye sağladığı katkılar masaya yatırıldı. İl Özel İdaresi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Avşar ile Tarımsal Hizmetler Müdürü Mustafa Coşkun’un da katılmasıyla zenginleşen toplantı, geleceğe dair kararlar alınmasına vesile oldu.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (26.07.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (26.07.2024) Nöbetçi Eczaneler

Toplantıda alınan kararların, Erbaa ve iş dünyası için verimli sonuçlar doğurmasını umuyor, tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar ve hayırlı işler diliyoruz.

Daha sonra Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ve Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl beraberinde devam eden kamu yatırımlarını yerinde gören Vali Numan Hatipoğlu,  Erbaa Organize Sanayi Bölgesi’nin, Tokat ilinin en yüksek istihdama sahip ve en hızlı büyüyen OSB olduğunu ifade etti. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Fabrikalar hakkında incelemelerde bulunduktan sonra, çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Vali Numan Hatipoğlu, Tokat’a yapılan yatırımları ve istihdamı önemsediğini vurgulayarak, “Erbaa’da bu şekilde ekonomimize destek sağlayan sektörleri görmek ve bilmek bizleri memnun ediyor.” dedi.  Vali Numan Hatipoğlu, Fabrika işletmecisi ve çalışanları tebrik ettikten sonra tüm çalışanlara ve yöneticilere kolaylıklar ve başarılar dileyerek fabrikadan ayrıldı.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)