Tokat Valiliği, kentteki kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sunmak amacıyla yeni bir hükümet konağı projesi başlattı. Vali Numan Hatipoğlu, projenin uygulandığı Erbaa ilçesindeki inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni Hükümet Konağı, Modern Bir Altyapıyla Donatılıyor

Açıklamada, Erbaa'daki yeni hükümet konağının modern bir altyapıyla donatıldığı ve vatandaşlara daha hızlı ile kaliteli hizmet sunacağı belirtildi. Proje kapsamında hayata geçirilen yatırım, kamu kurumlarının daha konforlu bir ortamda hizmet vermesini sağlayacak.

Vali Hatipoğlu, İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

İŞKUR'DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE BÜYÜK DESTEK: ERBAA İŞKUR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI İŞKUR'DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE BÜYÜK DESTEK: ERBAA İŞKUR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa'daki yeni hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulunarak proje hakkında bilgi aldı. Vali, projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin ve verimli olacağını dile getirdi.

Yeni Yatırımın Hayırlı ve Uğurlu Olması Temennisi

Tokat Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Erbaa'daki yeni hükümet konağı yatırımının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuldu. Modern altyapısıyla öne çıkan projenin, kamu hizmetlerinin kalitesini artıracağı öngörülüyor" dedi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)