Vali Numan Hatipoğlu, öncelikle Erbaa Kaymakamlığını ziyaret etti.  Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak’dan Erbaa’nın genel durumu ile ilgili brifing aldı.

Erbaa brifinginin alınmasının ardından Vali Hatipoğlu, eğitim yatırımları kapsamında güçlendirme ve yenileme çalışmaları devam eden Fatih Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Özel Eğitim Uygulama Okulunda incelemelerde bulundu.

Akabinde Vali Numan Hatipoğlu, Salı Pazarında esnaf ve vatandaşlara selam vererek sohbet etti. Hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 

Vali Numan Hatipoğlu, Halk Günü vesilesiyle bir araya geldiği vatandaşların taleplerini yerinde dinledi ve “devletimizin tüm imkânları ile her zaman yanınızdayız” dedi.

Erbaa halkıyla bir araya gelen Vali Hatipoğlu, Erbaa Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların taleplerini dinledi. Son olarak Pençe Kilit Harekâtı’nda yaralanan Gazi Sözleşmeli Er Hacı Fatih Özdemir'i evinde ziyaret eden Vali Numan Hatipoğlu, Gazi Hacı Fatih Özdemir’e acil şifalar diledi.

Tokat’ta Üniversite Ürünlerini Satacak: TOGÜ Dükkan Açılıyor! Tokat’ta Üniversite Ürünlerini Satacak: TOGÜ Dükkan Açılıyor!

Editör: TE Bilişim