Kolunu Kaptırdığı Kıyma Makinesiyle Hastaneye Kaldırıldı Kolunu Kaptırdığı Kıyma Makinesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Olay geçtiğimiz pazar günü Garipçe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bigilere göre ormanlık alanda bulunan su kaynağından su almak için tırmanan R. K. ayağının kayması ile metrelerce aşağıya yuvarlandı. Bacakları kırıldığı için hareket edemeyen R. K. yanında telefon olmadığı için de kimseye haber veremedi.
DÜŞTÜĞÜ YERDE BEŞ GÜN KURTARILMAYI BEKLEDİ
Düştüğü 5 gün boyunca kurtarılmayı bekleyen ve yerden hareket edemeyen R. K. Düştüğü esnada yanında bulunan suyu içerek hayatta kaldı. Bugün piknik yapmak gelen iki kişi yerde yatan birini gördü. Yaklaştıklarında R.K’nın yardım istemesi üzerine Piknik için gelenler hemen 112 acil servisi arayarak durumu yetkililere bildirdi.
Haber vermeleri üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralı R. K. ‘ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ancak arazi şartları karadan kurtarma için elverişli olmadığı için Kıyı Emniyeti’nden bot istendi. Yaralı, kıyıya yanaşan bota alınarak hastaneye sevk edildi. Bacaklarında kırıklar oluşan R. K. ‘nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.