Tokat'ta Standardizasyon Tatbikatı Gerçekleştirildi Tokat'ta Standardizasyon Tatbikatı Gerçekleştirildi

Milletvekili Beyazıt yayınladığı mesajında: “Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs'ın, milletimizin hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür.
Coğrafi konumuyla, altyapısıyla, genç ve nitelikli nüfusuyla, siyasi istikrarı ve güçlü liderliğiyle Türkiye, çok büyük bir potansiyele sahiptir.
Işığımız, umudumuz, geleceğimiz sevgili gençler; İlim, irfan sahibi iman ve vatan sevgisiyle geleceğimize emin olarak baktığımız, Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğimiz, ufku ve hayalleri ile vizyonumuzu genişlettiğimiz kıymetli gençler sizlerle her buluşmamızda, her sohbetimizde bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor.  Sizlerle beraber olmak, sizlerle aynı ortamı paylaşmk, muhabbetlerinize dahil olmak bizleri her daim heyecanlandırmış ve mutlu etmiştir.
 
Sevgili gençler; 14 Mayıs’ta bizlere destek olup tercihinizi sandıklara ve demokrasimize omuz verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyoruz ve sizinle gurur duyuyoruz.        
Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracak olan da sizlersiniz.
28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyoruz ve inanıyoruz. Yan yana, can cana ve omuz omuza Türkiye Yüzyılı'nın inşasını beraber gerçekleştirecek, güçlü yarınlarımız için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek, İnşallah çok daha güzel günleri yine sizlerle birlikte göreceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimiz ile milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutluyor, başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle yad ediyorum” ifadelerine yer verdi.