Eminoğlu Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Ziyaretlerinin sonunda Tokat Belediyesi sosyal tesislerinde TÜGVA Tokat Teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Elektrik Dağıtım Firması Çalışanları Akıma Kapıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı Elektrik Dağıtım Firması Çalışanları Akıma Kapıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Enes Eminoğlu buradaki teşkilat mensuplarına yapmış olduğu konuşmada “Türkiye'nin dört bir tarafında, 81 ilde 520 ilçe şu anda daha da inşallah 600 ilçelere geçeceğiz ve Türkiye'nin yüzde dört bir tarafında gerçekten heyecanı, aşkı, motivasyonu yüksek kardeşlerimiz canla, başla. Bulunduğu ilde, ilçede çalışan kardeşlerimizin varlığı bizi İstanbul'da ve Türkiye'nin dört bir tarafında gerçekten bu işlerde çalışma azmimizi, heyecanımızı aktaran bir unsurdur arkadaşlar. Ben bu yüzden özellikle bu pandemi döneminde de gayret ettiğiniz için, destek verdiğiniz için, bütün gençlere ulaşma noktasında yaptığınız çalışmalardan dolayı her bir kardeşimi tebrik ediyorum. Canı gönülden yürekten kutluyorum. Bu çalışmaların gayreti ile bugün mazlumların duasıyla, Türkiye ayakta ve Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekten bu icraatları, çalışmaları onların duasıyla yürüttüğüne bizzat şahit olduk arkadaşlar. İşte geçtiğimiz hafta da yine Makedonya, Üsküp, Radoviş, ve Kalkan denilen bölgelerde düşünebiliyor musunuz? 500 yıl ecdadımız o topraklarda, İslam'ı adaleti Kuran'ı, sünneti yaşamış ve yaşatmış bir topraklardan vatan topraklarından bahsediyoruz. Daha bizim oradan ayrılışımız yüzyıllık bir mazi, yani gönül coğrafyamız dediğimiz o coğrafyalar şu anda iletişimimiz. İlişkimiz devam ediyor. Bazı Türkmen köylerine gittik. Çocuklar Arnavutça Makedonca bilmiyor. Sadece Türkçe konuşuyordu. Yani binlerce kilometre ötede bizim Müslüman kardeşlerimiz onların kalbi duası Türkiye'yle çünkü Türkiye güçlü olursa, Türk gençliği güçlü olursa, Balkanlar Müslümanlarla güçlü olur. Afrika'da, Pakistan'da, Somali'de tüm dünyadaki mazlumlar güçlü olmuş oluyor. O yüzden bizim bu azimle, bu gayretli çalışmalarımızı yapmamız lazım arkadaşlar. Allah sizlerden razı olsun. Tokat'ta da bu işi iddia sahibi olan arkadaşlar olarak şu anda burada hep beraber bir aradayız. Bizlerin çalışmasıyla, azmiyle, gayretiyle devam edecektir Allah'ın izniyle, çünkü bildiğimiz gibi dünyanın dört bir tarafındaki mazlumların, mağdurların duası, hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem Türkiye hem Türk gençliği. Bizler güçlü olursak inşallah. O topraklardaki o coğrafyalardaki kardeşlerimize inşallah güçlü olacaktır. Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş gençliğimizin başıboş geçeceğini bize dayatan yaklaşımlara rağmen, inanmışlık ve azim içinde genç tanımını değiştirmek adına yola çıkılan bu heyecanlı hizmetler için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim