Turhal Kocakavak Millet Bahçesi Turhal Belediyesi tarafından bugün hizmete açıldı. Açılışı gerçekleştirilen Turhal Kocakavak Millet Bahçesi 35 bin metrekare alan içerisinde, 15 bin metrekare yeşil alan, trafik eğitim pisti, oyun grubu,  kamelyalar ve 10 bin kişilik etkinlik alanı barındırıyor. Kocakavak Millet Bahçesi, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Tokat Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt, Cüneyt Aldemir, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ve ilçe protokolü katıldı. 

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Turhalımızın kalbi olarak adlandırabileceğimiz bir lokasyonda geçmiş kuşaklardan devraldığımız adeta şehrimizin yaşayan hafızası olan, taşıdığı anıtsal, değer ve içerisinde barındırdığı peyzaj dokusuyla bölgemiz ve ülkemizin nadir millet bahçelerinden olacağına inandığımız millet bahçemizin açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirmesiyle Türkiye'nin dört bir tarafında yapımına başlanan millet bahçelerimizi biz de Turhal Belediyesi olarak şu anda hayata geçiriyoruz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet ve eser siyasetini kendimize rehber edindik. Hakkı ve siyasetini kendimize rehber edindiğimiz Cumhurbaşkanımız için yerelde de faaliyetlerimize devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışta yer alan AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ise Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler'e teşekkür ederek, "Yerel yönetimlerle, teşkilatlarımızla Tokat'ın ekmeğini nasıl büyütebiliriz? Turhal'ın ekmeğini nasıl büyütebiliriz? Insanımızın hayat seviyesini, refah düzeyini nasıl artırabiliriz? Bunun için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Sizin bize verdiğiniz yetkiyle bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Konuşmalarında tamamlanmasının ardından protokol üyelerinin katılımı ile kurdela kesimi yapıldı.

Deniz Taksi ile Kano Çarpıştı: 2 Kadın Yaralı Deniz Taksi ile Kano Çarpıştı: 2 Kadın Yaralı

turhalda-kocakavak-millet-bahcesi-hizmete-acildi_5341_dhaphoto1turhalda-kocakavak-millet-bahcesi-hizmete-acildi_5341_dhaphoto2turhalda-kocakavak-millet-bahcesi-hizmete-acildi_5341_dhaphoto3turhalda-kocakavak-millet-bahcesi-hizmete-acildi_5341_dhaphoto4