Tokat'ta Eş Zamanlı Su Ürünleri Denetimleri: Yasa Dışı Avcılığa Geçit Yok Tokat'ta Eş Zamanlı Su Ürünleri Denetimleri: Yasa Dışı Avcılığa Geçit Yok

Turhal Belediyesi, şehre yeni sanayi dükkânları kazandırma çabalarını sürdürürken, mevcut sanayi bölgesinde de önemli iyileştirmelere odaklanıyor. Eski sanayi sitesinde yıllar içinde deformasyona uğrayan yolların yerine beton yol uygulaması yapılması planlanıyor. Yapılacak yeni yol çalışması öncesinde, belediye alt yapıda olası sorunları önlemek amacıyla kanalizasyon hattı bakım çalışmalarına başladı. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, yaptığı açıklamada, bu çalışmanın yeni beton yol projesine hazırlık ve kış mevsimi yağışlarının etkilerini minimize etmek için yapıldığını belirtti.

Başkan Bekler, "Sanayi sitemizdeki esnafımızın mağdur olmaması için alt yapıda gerekli tedbirleri alıyoruz. Yeni beton yol çalışması öncesinde alt yapıda çıkabilecek olumsuzlukları engellemek amacıyla bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Sanayi sitemizin daha modern ve kullanışlı bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)