Başkan İlker Bekler, tam kapanma sürecinde de vatandaşlarla iftar sonrasında buluşmak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak Turhallı vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Vatandaşlardan pandemi tehlikesi nedeniyle maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi konularda tedbirli olmalarını isteyen Başkan Bekler, gönül seferberliğinin devam edeceğini belirtti.

Gidemediğimiz herkese ulaşmak istiyoruz

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan İlker Bekler şunları söyledi:

“11 ayın sultanı Ramazan-ı şerif bereketiyle geldi. Bugünleri bir fırsat olarak görmeli paylaşım ve tevazu içinde değerlendirmeliyiz. İhtiyaç sahiplerine yardım etmeliyiz. Bizim inancımızın temelinde bu var. Bizler de her akşam iftar sonrasında, başta Şehit ailelerimiz olmak üzere Turhal’ımızın ulu çınarlarını, değerli büyüklerimizi, hastalarımızı, çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz.

Kazada Ölen Mühendis Kastamonu’da Toprağa Verildi Kazada Ölen Mühendis Kastamonu’da Toprağa Verildi

Yine bir yandan da hiç kimsesi kalmamış vatandaşlarımızı, gariban, yoksul ve yetimlerimizi, ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Hizmet götüremediğimiz, hiçbir kimse kalmasın istiyoruz. Gidemediğimiz herkese ulaşmak istiyoruz. Bunun için binlerce gıda kolisi ve çeklerimizi ekiplerimiz gece-gündüz ulaştırmaya devam ediyor.

Halkımız çok nezih, güler yüzlü, sıcakkanlı, bu ziyaretlerimizden memnun kalıyorlar. Bize olan teveccühlerini gösterip dua ediyorlar, biz de Turhallıları çok seviyoruz. Birçok sıkıntıyı yerinde tespit edip, çözüme kavuşturma imkanı da buluyoruz. Gönül Belediyeciliği ile halkımızın gönlünde yer edinmeye ve dualarına mazhar olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Başkan İlker Bekler’e ziyaretlerde Mahalle Muhtarları da eşlik ederken, ziyaretler sırasında çocuklara çeşitli hediyeler de takdim ederek, Ramazan coşkusunu yaşatıyor.

Editör: TE Bilişim