Operasyon yapan polis ekipleri 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.K.'nın uyuz olduğu ve uyuşturucu alışverişine giderken tulum giydiği belirtildi.

Tokat Türküleri, Yabancılara Türkçe Öğretiminde Kullanılıyor Tokat Türküleri, Yabancılara Türkçe Öğretiminde Kullanılıyor

Fatih Mahallesi’nde polis ekipleri dron ile denetim yaparken yol kenarında ağaçların olduğu bölgeye çok sayıda kişinin girdiğini gördü. Polis ekipleri, şüphelilerin uyuşturucu alışverişi yaptığını belirledi. Bunun üzerine  polis ekipleri şüpheliler O.K. ve S.K. ile birlikte içici oldukları belirlenen 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramalarında parçalı halde 20 gram bonzai, parçalı halde 2 gram metamfetamin, 2 bin 775 lira nakit para ve 2 adet cep telefonu bulundu. Şüphelilerden 3'ü yapılan işlemleri bittikten sonra götürüldüğü adliyede serbet kalırken, O.K. ve S.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden S.K.’nin uyuz'a yakalandığı için uyuşturucu satışı yapılan yere tulum giyerek gittiği söylendi.