TÜGVA Erbaa İlçe Temsilcisi Mesut Kaya, ''TÜGVA Erbaa İlçe Temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilen Çanakkale ve İstanbul gezisine düzenlediğimiz yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ve gençlerimizle katılım sağladık. 
 

Öğrencilerine yönelik düzenlenen gezinin birinci gününde Ayasofya Kebir Camii Şerif’i ziyaret ettik. Dünya tarihinin akış güzergahını yeniden çizen, Hz. Peygamberimizin müjdesine mazhar olmuş şehrimize tarih ve kültür gezisi düzenledik. TÜGVA Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci öğrencileri karşılayarak, gençlerle istişarelerde bulundu. Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci ile de bir araya gelen gençlerimiz, kaliteli vakit geçirdiler. 


 

TÜGVA Erbaa İlçe Temsilcisi Mesut Kaya: '' Tüm Gençlerimizin Çanakkale'yi Gezmesi Gerekir''

Çanakkale Savaşları’nın hatırlanması, yeni yetişen nesillere Çanakkale ruhunun aktarılması ve bu ruhun gelişmesine katkı sağlamak için anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildik. Gezide Çanakkale savaşlarının geçtiği Kilitbayır, Seyit Onbaşı, 57. Alay, Conk Bayırı, Şahinbey şehitliği, Seddulbahir gibi mekanlar ziyaret edilerek tarihe adeta tanıklık ettik. 

Çağın Gerekliliklerini İyi Okuyup Günümüzü İyi Değerlendireceğiz

'Erbaa Altını' Günün İlk Işıklarında Bahçelerden Toplanmaya Başladı 'Erbaa Altını' Günün İlk Işıklarında Bahçelerden Toplanmaya Başladı

 “Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Onun için biz geçmişimizi, tarihimizi iyi bilme noktasına özellikle önem veriyoruz. Geçmişimizi elbette kitaplardan okuyacağız ama yetmez her fırsatta ecdadımızı, şehitlerimizi, tarihi mekanlarımızı yerinde ziyaret edip o atmosferi iliklerimize kadar hissedeceğiz. Bu vesileyle hafızamızı diri tutacak, geçmişten aldığımız güçle gelecek hedeflerimizi belirleyecek, bu sorumluluk bilinciyle de çağın gerekliliklerini iyi okuyup günümüzü iyi değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

rewwrwerwefdcff08a-a654-4106-87a2-9a60bd7e9039

Editör: HABER MERKEZİ