Erbaa'da Bugün (02.05.2024) Vefat Edenler Erbaa'da Bugün (02.05.2024) Vefat Edenler

Erbaa Ahmet Yenihan  Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurul, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Genel kurulda güven tazaleyen TÜGVA Erbaa İlçe Temsilciliği Mesut Kaya yaptığı konuşmada, Erbaa'yı karış karış gezeceklerini söyledi.

Yeni yönetim kurulunun Erbaa'yı ayağa kaldıracağını belirten Kaya, "Erbaa'nın  25 Mahallesinde, 3 beldesinde , Allah'ın davası sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir tarafında ayağa kaldırılacak. İnanıyoruz ki 50 yıl sonra Türkiye dünyanın yıldızı olurken bugün ortaokulda Kur'an okuyan çocuklar, büyük kadroların, bu gördüğünüz gençlerin ve hanımefendilerin yetiştirdiği gençler olacak." dedi.

Divan Kuruluna Rafet Çelik, Fatih Yurtaş, Mert Can Berber yer aldı.

Genel Kurula Erbaa Başsavcısı Mustafa Değerli,Sağlık İlçe Müdürü Faruk Kalkan ,Erbaa Özel İdare Müdürü Necmi Çınar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan,Nüfus Müdürü Suat Erdoğan,Yazı İşleri Müdürü Erkan Yazıcı,Esnaf Odası Başkanı Eray Koral,Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Önal,MHP ilçe Başkanı Yılmaz Gök,Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sönmez,Eğitim Bir Sen Başkanı Ömer Çetin katılım sağladı. anasayfa  

Editör: Mesut KAYA