Fevzi Çakmak İlkokulu Bahçesinde Sinema Keyfi
Sinema tırı, Erbaa’da Fevzi Çakmak İlkokulu bahçesinde kuruldu. Sabah saat 11.00’de başlayacak gösterimler, akşam saat 21.00’e kadar sürecek. Etkinlik boyunca çocuklara hitap eden birbirinden eğlenceli ve öğretici filmler gösterilecek.
Tüm Aileler Davetli
Sadece çocuklara değil, ailelere de açık olan etkinlikte TRT Çocuk’un en sevilen çizgi film ve yapımları perdeye yansıtılacak. Açık hava sineması konseptiyle yapılacak gösterimlerin, çocuklara farklı bir deneyim sunması hedefleniyor.
Unutulmaz Bir Yaz Tatili Başlangıcı
Yetkililer, etkinliğin amacının çocuklara kaliteli vakit geçirtecek sosyal bir ortam sunmak olduğunu belirtti. Katılımcılar, sinema tırında ekran keyfi yaparken aynı zamanda arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirme imkânı bulacak.
Katılım Ücretsiz, Herkese Açık
Etkinlik tamamen ücretsiz olacak. TRT Çocuk karakterlerinin yer alacağı çeşitli sürprizlerle zenginleştirilen gösterimlere, tüm Erbaalı çocuklar ve aileleri davet edildi.