TOKİ Mahallesi’nde Sahaya İniş

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle gezileri kapsamında Doğukent TOKİ bölgesini ziyaret etti. Belediye teknik ekibi ve mahalle muhtarıyla birlikte alanda incelemelerde bulunan Başkan Yazıcıoğlu, vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek devam eden ve planlanan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

"Yıllardır Bekleyen Sorunlara Neşter Vurduk"

Ziyareti sırasında değerlendirmelerde bulunan Yazıcıoğlu, “Doğukent TOKİ’de değişim başladı. Daha önce uzun yıllar ihmal edilen yolları kısa sürede tamamladık. Pazaryeri düzenlemesinden tutun da ATM ve AVS cihazlarının kurulmasına kadar birçok ihtiyaca çözüm getirdik. Kısa süre içinde Halk Ekmek büfemizi de hizmete açacağız. Ayrıca temizlik ve peyzaj çalışmaları da aralıksız sürüyor.” ifadelerini kullandı.

"Söz Değil, Hizmet Üretiyoruz"

Yürütülen projelerin tamamen vatandaş taleplerine göre şekillendiğini belirten Yazıcıoğlu, “Biz lafla değil, icraatla konuşuyoruz. TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımız hangi konuda ihtiyaç dile getirdiyse, o konuda hızlıca adım attık. Tokat’ta artık bekleyen değil, üreten bir belediyecilik anlayışı var. Bu değişim sadece TOKİ ile sınırlı değil, şehrimizin her mahallesine eşit şekilde hizmet götürmekte kararlıyız.” dedi.

Üretken Belediyecilik Modeli Uygulamada

Tokat’ta Tırla Çarpışan Hafif Ticari Araç Alevlere Teslim Oldu, 5 Yaralı
Tokat’ta Tırla Çarpışan Hafif Ticari Araç Alevlere Teslim Oldu, 5 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Başkan Yazıcıoğlu, göreve geldiklerinden bu yana “üretken ve çözüm odaklı belediyecilik” anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. Hizmet önceliklerinin masa başında değil, sahada vatandaşlarla yapılan görüşmelerle belirlendiğini ifade etti.

Muhabir: Bülten