Olayla ilgili olarak bir kişi tutuklanırken, diğer şüpheliye adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde aldıkları istihbarat üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından, şüpheliler Y.G. ve M.A.'nın uyuşturucu maddeyi Turhal ilçesine getireceği belirlendi.
2 Ocak tarihinde Turhal ilçe merkezinde gerçekleştirilen operasyonla şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, bir el çantası içerisinde yer alan yastığın içine gizlenmiş 107 gram taş kokain bulundu. Ekiplerin detaylı incelemesinin ardından, şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Y.G. hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından, "Uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.






