Çeşitli aktivite odalarının da bulunacağı proje içerisinde, çocukların gelişimi için kapalı yüzme havuzu, engellilerin rehabilitasyonu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, suni çim saha, basketbol/voleybol sahaları, tenis kortu, spor aletleri, açık hava satranç alanı, çocuk oyun parkları, engelli çocuklar için hobi bahçeleri, su üzeri seyir oturma terasları, ahşap gezinti yolları, yüzen kuş barınakları ve kümes hayvanları, personel ve hizmet alan vatandaşların kullanımı için modern bir cami yer alacak.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR PROJE”

Projenin Türkiye’de bir benzeri olmadığını vurgulayan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “ İlimizde yapımı süren Sosyal Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı büyük oranda tamamlandı. Kısa süre içerisinde hizmete açmayı umut ediyoruz. Yüzde 90’ı tamamlanan kampüsümüz, devlet korumasında bulunan çocuklarımızın yaşam alanı olacak. Bunun yanı sıra engelli bireylerimizin konaklayabileceği ve bakımlarının yapılacağı alanlar var. Ayrıca kampüsümüzde tüm hayatı idame ettirebilecek bütün olanaklar mevcut. Havuzuyla, kapalı spor salonuyla hizmet edecek. Türkiye’ye örnek teşkil edecek kampüs projesi ile sosyal devlet olmanın gereği olarak; engelli vatandaşlarımıza ve koruma altındaki çocuklarıma en güzel hizmeti sunmaya devam etmiş olacağız. Bugünkü maliyetiyle yaklaşık olarak 400 Milyon TL tutarında bir proje” ifadelerini kullandı.

Tokat'ta Sema Mukabelesi Gerçekleştirildi Tokat'ta Sema Mukabelesi Gerçekleştirildi

turkiyede-ilk-olacak-sosyal-hizmetler-kampusu-insaatinin-yuzde-90i-tamamlandi_9728_dhaphoto3turkiyede-ilk-olacak-sosyal-hizmetler-kampusu-insaatinin-yuzde-90i-tamamlandi_9728_dhaphoto5turkiyede-ilk-olacak-sosyal-hizmetler-kampusu-insaatinin-yuzde-90i-tamamlandi_9728_dhaphoto1 (1)