Tokat Uzmanlarından Yerel Üretim Konusunda 7 Önemli Öneri Tokat Uzmanlarından Yerel Üretim Konusunda 7 Önemli Öneri

Tokat Gaziosmapaşa Stadyumu önünde  iftar çadırı kurun alanda 4 - 9 yaş arasında tekne tutan çocuklar için etkinlik düzenlendi. Yüzlerce çocuğun katıldığı program palyonço gösterisi ile başladı. Programa anne ve babaları ile giden çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. Yapılan konuşmaların ardından çocuklara köfte, patates kızartması, tulumba tatlısı ile ayrandan oluşan iftar menüsü verildi. Çocuklar tekne orucunu açtı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Biz çocukluğumuz da tekne orucu tutumuştuk. Tekne orucu çocuklarımıza oru tutma alışkanlığı sağlamak hemde sahur ve iftar geleneğini yaşatmak. Bizde bunu kentimizde yaşatalım istedik. Pazar gününde 23 Nisan Çocuk Bayramı'mız bu anlamda da biz ikisini birliştirmiş olduk. Hem ifatarımızı yaptık. Hem de kutlamamızı yaptık.Şuan alan çok hareketli çocuklarımız çok mutlu ve heyecanlı'' dedi. 

tokatta-tekne-orucu-iftarina-yogun-ilgi_3792_dhaphoto1tokatta-tekne-orucu-iftarina-yogun-ilgi_3792_dhaphoto2tokatta-tekne-orucu-iftarina-yogun-ilgi_6585_dhaphoto3