GSB İbn_i Kemal Kız Yurdu’nda düzenlenen iftar yemeğine, Vali Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı  Av.Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban , İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ve Siyasi Parti Temsilcilerinin katılımları ile depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar açıldı. 

Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!


Vali Hatipoğlu yaptığı açıklamada: “Vali Hatipoğlu, “Ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olan ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında ülkemizde depremin yaralarını sarabilmek içi bir seferberlik ilan etti. Bu kapsamda da ben eski görev yerim olan Adıyaman Gölbaşı ilçesinde görevlendirildim. Tabii gerçekten çok yıkıcı, sonuçlar açısından da etkileyici olan bir deprem yaşadık. Depremin ilk günlerinden itibaren özellikle Tokat'tan gelen ekiplerimiz gerçekten çok fedakarca bir çalışma içerisinde bulundu. Vali Hatipoğlu, Tokatlılar'a deprem bölgesine giderek enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmaları konusunda gösterilen gayret ve fedakarlık ile Gölbaşı'na yapılan yardımlarda oluşturulan gönül bağı nedeniyle özellikle teşekkür etti.

Tokat insanının varlığının çok büyük bir kısmını ortaya koyduğunu ifade eden Vali Hatipoğlu, “Tokat halkı fedakarlığını gösterdi. Gölbaşı’na yaptığı yardımlarla ve yine deprem yöresinden gelmiş olan depremzede kardeşlerimize açtığı kucakla gösterdi. İnşallah deprem yaralarını aziz devletimiz en kısa zamanda saracaktır. Bundan hiç şüphemiz yok,  bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte tüm imkânlarımız ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanlarında ve hizmetindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim