Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi

Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, duygusal bir gösteriye sahne oldu. Pazar Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte, babalar kız çocuklarıyla birlikte özel bir 23 Nisan dansı sergiledi.

Baba-Kız Performansı Ayakta Alkışlandı

Siyah-beyaz kıyafetler içindeki baba-kız çiftleri, "Baba Bana Bir Masal Anlat" şarkısının eşliğinde bir gösteri sundu. Etkinliğe katılan aileler, bu performans için 1 hafta boyunca yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. İş ve özel hayatlarından vakit ayırarak provalara gelen baba ve kızlar, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Ailelerin fedakarlığı ve çocuklarıyla paylaştıkları duygu dolu anlar, tüm katılımcıları derinden etkiledi.

Okul Yönetimi  Babalara Teşekkür Etti

Pazar Atatürk İlkokulu, ''Bu alkışlar da bizleri kırmayan ve incelik gösteren, destek veren değerli babalarımıza gelsin. Umarız güzel örnek olabilmişizdir.Sonsuz teşekkürler, değerli babalarımız" ifadeleriyle, etkinliğe destek veren velilere olan minnetlerini dile getirdi.

Etkinliğe katılan baba ve kızlar, duygu dolu anlar yaşadıklarını belirtirken, bu deneyimi bir ömür boyu hatırlayacaklarını söyledi. Performansları ayakta alkışlanan aileler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz bir gösteri ile kutladı.

Kaynak: https://www.instagram.com/reel/C6HH94iqBWo/