İş heyetini, BH Federasyonu Dış Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Egrlić karşıladı. Heyete Dış Ticaret Odası’ndan İhracat Teşvik Ajansı Başkanı Enes Ališković, Gıda ve Tarım Sektörü Uzmanı Stanislava Perišić ve Ekonomi Odası’ndan da AB ve Uluslararası Fonlar Birliği Birim Başkanı Emir Pasic eşlik etti.
Her iki tarafın tanışmalarının ardından, sunumlar gerçekleştirerek iş birlikleri hakkında istişare edildi. Bosna Hersek’deki ekonomik durum, dış ticaret potansiyelleri, Kurumlar bazında sağlanabilecek yardımlar ve işbirliği olanakları hakkında bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Başkan Bice yaptığı açıklamada, BH Dış Ticaret Odası’nın birlik merkezimiz olan TOBB ile sıkı ilişkiler içerisinde olduğunu, hatta TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda ofisleri bulunduğunu ve Türkiye ile sürekli bağlantı içinde kaldıklarını; bu durumun da, her iki ülke açısından büyük bir avantaj olduğunu belirtti.
Ayrıca BH Ekonomi Odası ile de bu toplantı vasıtasıyla tanışıldığını, ancak sağlanan görüşmelerin devam ettirileceğini bildirdi.
Başkan Bice; Oda Temsilcilerine ev sahiplikleri, misafirperverlikleri ve verdikleri tüm önemli bilgiler için teşekkür etti. Programın anısına yöresel ürünler ve doğal taştan yapılmış bir plaket hediye edilerek programa son verildi. 

Tokat’ta “60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi” İmzalandı Tokat’ta “60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi” İmzalandı

Editör: TE Bilişim