Tokat Belediyesi Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Kampanyalarına devam ediyor. 15 Ocak 2021’de TokatBelediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan “Top Hediyeli Atık Toplama” Kampanyası kapsamında; 10kg ve üzeri kâğıt, plastik, cam, kompozit ve Elektronik atıklardan getirenler ile 5Kg ve üzeri metal, pil, bitkisel atık yağ ve florasan atıklardan getiren öğrencilere futbol, basketbol ve voleybol topu hediye edildi.

KAMPANYA HAZİRAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Sıfır atık kavramının yaygınlaşması için geri dönüştürülebilir atık toplayarak, belediyeye teslim eden çocuklara top hediye eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Geri dönüşüm bilincini alışkanlık haline getirmek için kampanyanın Haziran ayı sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine hanımefendi tarafından başlatılan Sıfır Atık kampanyasına Tokat Belediyesi olarak desteğimiz devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konusunda birçok farkındalığa imza attık. Bundan sonra da çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. Amacımız, geri dönüşüm bilincini oluşturmak ve atıklar konusunda sadece çocuklarımızda değil, toplumumuzun genelinde kamuoyunda farkındalık oluşturmaktır.

Zile'nin Geleneksel Lezzeti: Zile Leblebisi Zile'nin Geleneksel Lezzeti: Zile Leblebisi

40 ÖĞRENCİ HEDİYESİNİ BAŞKAN EROĞLU’NDAN ALDI

Çocuklarımız 5kg yağ ve 10 kg atık getirdikleri takdirde top hediyesini alacaklar. Bugün 40 çocuğumuza hediyelerini takdim ediyoruz. Bu örnek çalışmamız tüm okullarımızda Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanyamıza katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve kampanyamıza teşvikte bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim