Tokat'ın Eşsiz Manzaralarını Sunan Akdağ Seyir Terası Tokat'ın Eşsiz Manzaralarını Sunan Akdağ Seyir Terası

Anayasa Komisyonu Başkanı, Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt yaptığı açıklamada: “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Partimizin takdirleri, siz muhterem hemşehrilerimizin desteği ile Tokat’ımıza ve hemşehrilerimize 26. ve 27. Dönem Milletvekili olarak hizmet etmenin onuru ve şerefiyle, Tokat’ımıza eser ve hizmet kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’mize ve şahsıma desteklerini esirgemeyen, bizlere gönül kapılarını açan, sevgi ve muhabbetlerini eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.
Muhterem Kardeşlerim,
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Tokat’ımızdan tekrar milletvekili adayı gösterilmiş bulunuyorum.
Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimize, ülkemize ve milletimize; “Türkiye için Hemen Şimdi” diyerek başlattığımız Şahlanış Dönemi’nde ilk günkü aşkla hizmet edecek olmanın heyecanı içerisinde “Durmak Yok Yola Devam!” ifadelerine yer verdi.