“Milletimizin Cesareti, Darbeyi Tarihe Gömüştür”
Milletvekili Yusuf Beyazıt, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Biz bu dünyada milletin gücünün üzerinde bir güç görmedik, tanımadık, tanımıyoruz! 15 Temmuz, Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya gösteren milletimizin kahramanlık destanıdır.”
Beyazıt, hain darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliği ve milletin korkusuz direnişi sayesinde başarısızlığa uğratıldığını belirtti.

“Şehitlerimize Rahmet, Gazilerimize Şükran Borçluyuz”
Demokrasi ve milli irade uğruna canını feda eden şehitlere rahmet, gazilere ise minnet duyduğunu dile getiren Beyazıt, sözlerini şöyle sürdürdü:
“15 Temmuz’da bağımsızlığımıza, demokrasimize ve millet iradesine kasteden hain darbe girişimi; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığı, dik duruşu ve milletimizin cesaretiyle bertaraf edilmiştir. İstiklal ve istikbal uğruna canını hiçe sayan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”




