Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazze mücadelesinde çocuklarını, torunlarını, ailesini şehit verdi. Bugün ise kendisi şehadete erdi. Hamas Lideri İsmail Haniye, Tahran’da İsrail’in yaptığı suikast sonucu şehit oldu. Mekânı cennet, makamı âli olsun. Siyonist rejimin bu alçakça saldırısını lanetliyorum. Kendi vatanlarında huzur içinde yaşayabilmek için yüz binlerce şehit veren Filistin halkının başta olmak üzere tüm İslam aleminin başı sağ olsun."

Bu mesaj, hem Filistin halkına hem de İslam alemine başsağlığı dileklerini iletmekte ve Haniye’nin mücadelesinin önemine vurgu yapmaktadır.

Başsağlığı mesajı, Haniye’nin Gazze mücadelesi sırasında kaybettiği aile üyelerine de atıfta bulunarak, Haniye’nin Filistin davasındaki yerine dikkat çekmektedir. Arslan, İsrail’in gerçekleştirdiği suikasti kınayarak, Filistin halkının yaşadığı zorluklara ve verdiği kayıplara da değinmiştir.

Tokat’ın da Aralarında Olduğu 81 İlde Düzensiz Göç Denetimi: 972 Göçmen Yakalandı
Tokat’ın da Aralarında Olduğu 81 İlde Düzensiz Göç Denetimi: 972 Göçmen Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Arslan’ın bu açıklaması, Türkiye ve Filistin arasındaki tarihi ve kültürel bağları, aynı zamanda Filistin davasına verilen desteği bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Kaynak: Bülten