“Yetenek Her Yerde” mottosuyla başlayan “Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında yer alan OKAF’24’e, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli katıldı.

Seyyahların Gözünden Tokat: Küçük Asya'nın Ticaret Merkezi Seyyahların Gözünden Tokat: Küçük Asya'nın Ticaret Merkezi

Öğrenciler, mezunlar ve sektör açısından kariyer noktasında önemli katkılar sağlayan fuarda Üniversiteler, kamu kuruluşu ve birçok sektör temsilcisi tarafından stantlar açıldı. Üniversitemiz tarafından da stant kurularak üniversitemiz hakkında detaylı ve güncel bilgiler ziyaretçilerle paylaşıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ ve beraberindeki heyet fuarda yer alan üniversite, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarının stantlarını gezerek bilgiler aldı.

10-11 Ocak 2024 tarihlerinde devam eden OKAF’24, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Sinop Üniversitesinin paydaşlığında gerçekleştiriliyor.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)