Fatmanur Karadağ, Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Şampiyon Oldu Fatmanur Karadağ, Masa Tenisi Bölge Birinciliğinde Şampiyon Oldu

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından sunulan yemekhane hizmetlerinde geçtiğimiz yıl yenilik yapılarak menüyü öğrencilerin belirlemesi için anket çalışması yapılmıştı.
Uygulama bu yıl da devam ediyor. Yeni dönemde de yine öğrencilerin belirlediği menülerle öğle yemekleri oluşturulması için oylama yapıldı. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde uygulama 2024 yılında da devam ediyor. Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "Okula dönüş Yeni dönemde yine senin belirlediğin öğle yemeği menüsüyle bir araya geliyoruz. Instagram hikayedeki anketi oylamayı unutma" dendi. Tarih olarak 19 Şubat belirtildi.

Ankette çorbalar bölümünde Ezogelin, mercimek, sebzeli ve yayla çorbası, yardımcı yemeklerde; mercimekli bulgur pilavı, mısırlı pirinç pilavı, nohutlu pirinç pilavı, mantar soslu makarna, ana yemekte; çökertme kebabı, Hasanpaşa Köfte, soslu tavuk pirzola, tavuk şiş, salata-tatlılarda ise; yoğurt, kadayıf, ayran ve meyve suyu seçenekleri oylandı. Ardından oylama sonuçlandı.
TOGÜ'de öğrencilerin oylarıyla belirlenen yeni dönemin ilk öğle yemeği menüsü: Tavuk şiş, nohutlu pirinç pilavı, Mercimek çorbası, kadayıf oldu.
 

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)