Vatandaşların yaralarını sarmak için seferber olan Tokat Belediyesi, kent genelinde günlük 102 aileye 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor. 

10 ili vuran iki büyük depremin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle ilk andan itibaren harekete geçen Tokat Belediyesi, deprem bölgesine yaptıkları yardımların yanı sıra Sosyal Market ve Aşevinde Tokat’ta konaklayan 102 aile, depremzede vatandaşlar için günlük 3 çeşit sıcak yemek hizmeti veriyor. Sosyal Market ve Aşevinde özenle hazırlanan sıcak yemekler, deprem bölgesinden gelerek kentte konaklayan vatandaşlara ulaştırılıyor. 

Tokat Belediyesi depremzede vatandaşlar için sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük çorba, ve yemek dağıtıyor. Depremin ilk anlarından itibaren, başta arama kurtarma çalışmaları olmak üzere barınma ve lojistik ile birlikte gıda, ve diğer malzeme desteklerini sürdüren Tokat Belediyesi kente gelen vatandaşların yaralını sarmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Tokat Belediyes Başkanı Eyüp Eroğlu: “Deprem bölgesinden kentimize gelen vatandaşlarımız için Tokat Belediyesi olarak tek yürek çalışıyoruz. Bu süreçte belediyemizde sıcak yemeklerimiz çıkmaya devam ediyor. Elimizden gelen tüm desteği sağlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Merkezde misafir ettiğimiz aileye günlük çeşit sıcak yemek dağıtımına devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Tokat Depremi Sonrası Dayanışma Ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor Tokat Depremi Sonrası Dayanışma Ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Editör: TE Bilişim