3 yaşındaki çocuk, 3'üncü katın balkonundan düştü 3 yaşındaki çocuk, 3'üncü katın balkonundan düştü

Tokat Belediyesi yağışların sel baskınlarına sebep olmasını engellemek amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu il merkezinde yaklaşık 40 noktada çalışma yapılmasının gerektiğini ve bölgelerin 30'unda çalışmalarını tamamladıklarının altını çizdi. Kalan noktalarda sorunların giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Eroğlu, "Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz Çarşamba günü Esentepe Delikkapı Camii bölgesinde bir çalışma başlattık. Miralay Reşit Bey Caddesi 1 ve 2'inci geçitteki baskınları önlemek için 300 metre uzunluğunda yeni bir yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmayı 4 adet çökertme havuzu ve 6 adet mazgalla destekliyoruz. Buradaki çalışmamızı bir hafta içinde tamamlıyoruz. Akabinde Tokat'ta herhangi bir noktada aşırı yağışlarda dahi bir su baskını yaşanmaması için kalan noktalarda da çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz" dedi. 

Başkan Eroğlu, "Son yıllardaki aniden bastıran kısa süreli fakat etkili olan yağışlardan ülkemizin birçok şehrini etkilendiğini görüyoruz. Tokat'ımızın da bunlara hazırlıklı olması açısından çalışmalar yapmıştık. Tokat'ın önemli problemlerinden biri olan su baskınlarına karşı yapılacak çalışmalarda büyük oranda ilerleme kaydettik ve sıfır sorun noktasına varmak üzereyiz" diye konuştu. 

tokat-belediyesi-yagmur-suyu-hatti-calismalari-devam-ediyor_2055_dhaphoto1tokat-belediyesi-yagmur-suyu-hatti-calismalari-devam-ediyor_2055_dhaphoto2tokat-belediyesi-yagmur-suyu-hatti-calismalari-devam-ediyor_2055_dhaphoto3