Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli depremlerin ardından Tokat Belediyesi Temizlik İşleri ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Adıyaman/ Gölbaşı ilçesinde görevlerini sürdürüyor. 

Pazar'da Çiftçilere Nohut, Çerezlik Ayçiçeği ve Yağlık Ayçiçeği Tohumu Dağıtıldı Pazar'da Çiftçilere Nohut, Çerezlik Ayçiçeği ve Yağlık Ayçiçeği Tohumu Dağıtıldı

Asrın en büyük felaketleri arasında gösterilen Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli depremlerin ardından, bölgede yaralar sarılıyor. 11 ili derinden etkileyen depremlerin ardından Tokat Belediyesi ekipleri de bölgede çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Deprem bölgesinde aşevi, gıda dağıtımı, yaşam alanı kurulumu gibi hizmetler ile depremzedelere destek olan Tokat Belediyesi bölgede çalışmalarını temizlik hizmetleri noktasında da sürdürüyor. 
Tokat Belediyesi bir yandan temizlik ve ilaçlama çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ilçenin dört bir yanında depremden etkilenen, deforme olan yollarda, içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Temizlik araçları ve personelleri ile birlikte çalışmalarına devam eden ekipler, temizlik noktasında aksaklık yaşanmaması için hassasiyetle görev yapıyor. Adıyaman/ Gölbaşı ilçesinde bulunan temizlik ekipleri, cadde ve sokakları süpürüyor. Tokat Belediyesi tarafından bölgeye sevk edilen çöp kamyonları ile biriken çöpler kaldırılmaya devam ediyor.
Geçici barınma alanlarında da temizlik çalışması yürüten belediye ekipleri, çadır kentler ve ortak yaşam alanlarında risk taşıyan salgın hastalıklara karşı da dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Editör: TE Bilişim