Tokat'ın Kırmızı Altın Keşfi: Amerikan Sarmaşığı Meyveleri Deri ve Ahşabı Renklendirecek Tokat'ın Kırmızı Altın Keşfi: Amerikan Sarmaşığı Meyveleri Deri ve Ahşabı Renklendirecek

 Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek’le birlikte Tokat Belediye Plevnespor Kulübünü ziyaret ederek, hafta sonu yapılacak maçta başarılar dilediler.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Plevnespor'u ziyaretinde futbolcularla bir araya gelerek hafta sonu oynayacakları karşılaşma öncesi galibiyet sözü aldı. Futbolcularla sohbet eden Yazıcıoğlu, “Ben de bir sporcuyum. Bu yüzden spora düşkün biri olduğumu bilin. İnşallah bu yeni dönem sizler için de, benim için de hayırlı olur” dedi.
MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Şehrimize, sizlere de layık, izleyicilere de layık, kentin vizyonuna da layık bir stadı kazandırmak için de bir iki ay içerisinde esaslı neticeler alacağımız bir takvim başlattık. Güzel olacak inşallah. Lokasyonu bilgileri şimdilik açıklamayalım, şık olmaz. Bilin ki bu konuda da adım atılıyor. Dolayısıyla güzel, hepinizin de mutlu olacağı bir süreci başlatıyoruz ama bu devir teslim süreci içerisinde bir kurumsal yapıyı devraldık. Sizlerden de bu konuda anlayış bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)