Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi gönüllü öğretim elemanlarından Rektör Danışmanı Doç.Dr. Yusuf Temur, Palyatif Bakım Merkezi Müdürü Doç.Dr. Nagehan Yıldız Çeltek, Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Acungil, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Tuğba Karabey, Dr. Öğr. Üyesi Demet Çakır, Dr. Öğr. Üyesi Vasfiye Eroğlu,  Pazar Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Feyza Özler Ervüz tarafından sevgi evlerindeki çocuklara ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında çocuklar ile el yıkama, el hijyeni, diş fırçalama eğitimi ve nefes eğitimi verildi. Sosyal etkinlikler kapsamında ise kelime oyunları, denge oyunları ve kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temur yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi “Etkinliğimizin ilkini 17 Kasım 2023’te kampüsümüzde gerçekleştirmiştik. Etkinliklerin çocuklarımızın uzmanlar aracılığıyla kişisel bakım ve hijyen kurallarını öğrenmesi, psikolojik danışmanlıkla kendini tanıyıp, kişilerarası ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi ve davranışlarını düzenleyebilmesi,  kendi düşünce ve duygularını tanıyıp diğer insanlarla anlamlı ilişkiler kurabilmesi ve stresle etkili bir şekilde baş edebilmelerine yardımcı olması, sportif faaliyetler ile de aktif ve eğlenceli zaman geçirmelerinin temin edilmesi için hem sevgi evlerimizde hem de kampüsümüzde belirli takvim çerçevesinde yine gönüllülerimiz ile Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller projesini sürdüreceğiz” dedi.

Ağcakeçili Köyü'nde Yeni Kamelya ve Rekreasyon Alanı Çalışmaları Başladı Ağcakeçili Köyü'nde Yeni Kamelya ve Rekreasyon Alanı Çalışmaları Başladı

Editör: Şaban Konyar