Tokat’ın köylerini, kırsalını daha temiz hale getirmek amacıyla Tokat İl Özel İdaresi tarafından uygulamaya başlanılan Temiz Tokat projesi kapsamında bir yandan köylerde ve kırsalda temizlik faaliyetleri yürütülürken bir yandan da bilgilendirici ve eğitici çalışmalara devam ediliyor.

Tokat merkeze bağlı Ulaş Köyü’nde projenin tanıtımı ve önemine dair bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Köy sakinlerinin katılımlarıyla sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Saffet Güngör ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Eker katıldılar.

Temiz Tokat projesi hakkında ayrıntılı bilgi verilirken, sinevizyon gösterisi ile sunumlar gerçekleştirildi.

KÖYLERİMİZİ YEŞİL BAYRAKLARINA KAVUŞTURACAĞIZ

Düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla ilgili İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada şunlara değinildi:

“Tokat'ımızın köylerini, kırsalını daha temiz ve daha yeşil hale getirmek amacıyla başlattığımız Temiz Tokat Projemiz bütün hızıyla devam ediyor. Bir yandan köylerimizde, kırsalımızda temizlik faaliyetlerini yürütürken bir yandan da köy sakinlerimizi proje hakkında bilgilendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Saffet Güngör ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Eker'in katılımlarıyla Ulaş Köyümüzde proje hakkında detaylı bilgilendirme ve sinevizyon sunumu gerçekleştirildi. Köylerimizi Yeşil Bayraklarına kavuşturuncaya dek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Bilgilendirme programının ardından köy sakinleri ve İl Özel İdaresi ekipleri tarafından köy içerisindeki sokaklar adım adım temizlendi.

Senegal Cumhuriyeti Büyükelçiliğinden TOGÜ Ziyareti Senegal Cumhuriyeti Büyükelçiliğinden TOGÜ Ziyareti

Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi(Özel)

Editör: Muhammed Özkan